Aanmelden – Diplon

Sinds 19 augustus kunnen aanmeldingen gedaan worden in Diplon voor schooljaar ’24-’25. 

 

We vragen u om volgende leerlingen zo snel mogelijk aan te melden: 

  • de leerlingen met type 2 (in kader van personeelsbestand) 
  • de leerlingen met een IAC of OV4 verslag (in kader van organisatie) 

We vragen jullie om de andere leerlingen pas aan te melden nadat jullie samen met de betrokkenen in jullie team en de ondersteuner in gesprek gegaan zijn over welke leerlingen jullie zullen aanmelden. Zoals jullie weten is ons middelenpakket helaas beperkt en willen we trachten om het samen met jullie zo goed mogelijk in te zetten. 

 

Op de linkerkant van jouw Diplonscherm verschijnt een to-do (met een rood uitroepteken) ‘Verderzettingen in te dienen’. Van hieruit kan je leerlingen ophalen om aan te melden op voorwaarde dat de inschrijving administratief correct is voor het huidige schooljaar. Ze kunnen makkelijk aangemeld worden, in enkele stappen en met alle beschikbare informatie reeds ingevuld. 

 

De ’to do’ ‘Inschrijvingen te corrigeren voor verderzettingen’ betreft leerlingen waarvoor geen inschrijving werd terug gevonden in het nieuwe schooljaar. Hiervoor moet je een ‘nieuwe aanvraag opstellen’ 

 

Bij vragen mag je contact opnemen met Klaar Vermeylen, via e-mail klaar.vermeylen@lscnb.be  of telefonisch op 0487 852 665. 

Scroll to Top