Wat betekent NW3D?

NW3D staat voor netwerk-drie-daagse.

Het ONW organiseert deze op 17/18/19 januari 2022 voor haar ondersteuners.

Tijdens deze driedaagse vorming passeren allerlei topics om de kwaliteit van ondersteuning verder te optimaliseren.

We wensen deze info en workshops ook open te stellen voor onze partners. Zo staat er dinsdagvoormiddag een gezamenlijke vorming op het programma voor ondersteuners en hun zoco’s/leerlingbegeleiders. De link om in te schrijven volgt later. Maar bij deze alvast de suggestie om 18.01.2022 te blokkeren in de agenda van 9:00-12:00. De workshops die aan bod komen gaan van ‘executieve functies’ tot ‘speelplaatswerking, traumasensitieve werking, ZILL + aanpassing werkboeken, Time in/out’, etc…

We hopen jullie massaal ‘online’ te mogen ontvangen.

Scroll to Top