Terugblik: Warmste week meets ONWNB

Elk jaar is het spannend afwachten op het bedrag dat De Warmste Week uiteindelijk verzamelt. Dit jaar konden we het niet aan ons voorbij laten gaan. Het thema sprak ons meteen aan! 

“Kunnen zijn wie je bent” is in onze job de belangrijkste factor.

Elke leerling heeft zijn unieke eigenschappen. Elk netwerk dat zich rond de leerling verbindt, is ook uniek. Als elke schakel, en vooral de leerling, zichzelf kan zijn, dan kunnen we er een echt samen-verhaal van maken met een mooie uitkomst tot gevolg. Dat is waar we het voor doen. Om iedereen te laten schitteren op de manier dat hij of zij dit wenst. 

Werkgroep diversiteit zette haar schouders onder De Warmste Week en bedacht een actie. We verkochten 1008 Milka pakketjes. 12 heerlijke chocolaatjes en koekjes zaten in deze pakketjes. Er werd massaal veel verkocht. Elke ondersteuner deed zijn best om 1 tot 70 pakketjes te verkopen! 

Alleen samen konden we dit waarmaken! 

Vorige week hebben we 1500 euro gestort op de rekening van De Warmste Week. 

Dit jaar kon je niet kiezen voor één bepaalde organisatie waar je geld naartoe zou gaan voor De Warmste Week. Daarom kozen we er ook voor om één specifieke organisatie te steunen die ons ook nauw aan het hart ligt. Stichting Pelicano gaat dagelijks de strijd aan tegen kinderarmoede in ons land. Elk kind heeft recht op dezelfde kansen en verdient hetzelfde: voldoende voedsel, gezonde leefomstandigheden, degelijk onderwijs en een geschikte vrijetijdsbesteding. 

Omdat wij zulke leerlingen ook tegenkomen, die niet al deze kansen krijgen, vonden we dit een mooie uitdaging om ons steentje bij te dragen. 

We kozen ervoor om 3500 euro te storten aan Stichting Pelicano. Meer info over de werking van Stichting Pelicano: www.pelicano.be

We willen onze ondersteuners en alle collega’s van de reguliere en buitengewone scholen bedanken die ons geholpen hebben en/of een pakketje gekocht hebben. Ook een extra vernoeming naar BUSO Sint-Janshof Mechelen die het mee mogelijk maakten om alles op tijd ingepakt te krijgen. 

Dankjewel iedereen!

Scroll to Top